+4 0744-293927 / +4 0745-606459 office@proka.ro

Producator si distribuitor de “Tehnica parasolara” constand in: jaluzele, rolete, rulouri, plase tantari, copertine, pergole, plisse, jaluzele plisate, rolete textile, rolete tip zebra, rolete personalizate, jaluzele personalizate, jaluzele de aluminiu, grilaje, grilaje mobile, jaluzele pvc, perdele pvc si multe altele.
Clientii mereu se intreaba jaluzele Exterioare Interioare, bineinteles ca cele mai bune sunt cele Exterioare pentru ca nu lasa sa patrunda atat caldura sau frigul cat si razele ultraviolete, noi putem sa va multumim cu brio la toate pretentiile dvs. ca avem pe stoc in jur de 1000 de culori si nuante pentru umbrire si se poate actiona atat manual cat si cu motor Becker Somfy sau Nice.
Toate produsele nostre pot fi folosite cu succes in decoratiuni interioare, si ele dau o nota de eleganta interiorului respectiv protejand impotriva razelor solare.
Roletele sunt cauciucate sau textile simple. Ele pot fi personalizate cu imaginea clientului. La fel pentru copertine, marchize, pergole si jaluzele verticale.

Produsele noastre se fabrica cu tehnologie de ultima ora, roletele de panza si jaluzelele verticale sant debitate prin surfilare termica. Din aceasta cauza marginile sunt drepte si ca aspect si functional sant de o calitate superioara. Termenele de executie sunt intre 3 si 5 zile lucratoare la umbrire interioara si aveti 2 ani garantie pe ele. La copertine termenul este mai lung deorece se importa din Spania si Cehia, la Copertine aveti termenul de garantie pe stofa 5 ani si pe componente 2 ani. La motoarele de actionare pentru rulouri exterioare si interioare cat si pentru motoare actonare ferestre aveti garantie 5 ani. Datorita lucrarilor de calitate superioare am executat produse pentru clienti in Tari ca Austria, Spania, Ungaria si Elvetia.
Va asteptam si pe dvs sa va alaturati clientilor multumiti in cei 19 ani de existenta a acestei firme.
La anul implinim 20 de ani si ca si de fiecare data va pregatim oferte din cele mai bune, ca sa va satisfacem cele mai rafinate gusturi.