+40 744 293 927 / +40 745 606 459 office@proka.ro

Servicii

Serviciile PROKA SERVICE SRL

Reparatii termopane, usi garaj, jaluzele, parasolare

Oferim servicii profesionale de reparatii termopane, reparatii usi garaj, reparatii jaluzele, reparatii parasolare, precum si lucrari de montaj sau alte servicii conexe sistemelor de umbrire si protectie solara. Echipa noastra de tehnicieni este pregatita sa va faca viata mai usoara: orice defectiune isi gaseste solutia! 

Cu un portofoliu bogat de produse si ani de experienta in domeniul tehnicii de umbrire pentru interior si exterior, dar si al tamplariei PVC cu geam termopan, al usilor de garaj si al automatizarilor necesare acestora, Proka Service Cluj reuseste sa vina in intampinarea clientilor sai cu servicii de top! Asiguram: 

 • Reparatii termopane
 • Reparatii usi garaj
 • Reparatii jaluzele
 • Reparatii parasolare
 • Proiectare computerizata
 • Executie ferestre si usi – la comanda
 • Servicii de montaj
 • Consultanta

Reparatii termopane

Va punem la dispozitie servicii eficiente de reparatii termopane, astfel incat sa recastigati functionalitatea usilor sau ferestrelor PVC din cadrul cladirii sau locuintei dvs. Dispunem de echipamente performante, utilaje si scule de ultima generatie, toate necesare pentru a transforma vechile ferestre sau usi de la intrare cu geam termopan in elemente de design functionale, care asigura izolarea sau reabilitarea termica si fonica dorita. 

De ce apare necesitatea unor reparatii termopane? Desi solutiile de tamplarie PVC cu geam termopan sunt proiectate si gandite pe termen lung si foarte lung, buna lor functionare depinde de o serie de factori. Una dintre cele mai frecvente probleme pe care o sesizam in momentul in care oferim servicii de reparatii termopane pentru clientii nostri este un montaj initial al ferestrelor sau al usilor realizat nu tocmai profesionist. Astfel, amplasarea nepotrivita a acestora, facuta in graba sau neglijent, uneori de catre persoane nu tocmai calificate in acest sens, poate genera probleme destul de rapid in ciclul de viata al tamplariei cu geam termopan, iar acest lucru se simte chiar din manevrarea nu tocmai usoara a acesteia. Bineinteles, utilizarea frecventa (inchidere – deschidere), peste medie, reprezinta un alt factor care poate genera aparitia unor probleme de functionare. 

Insa nu doar achizitia produselor in sine, montajul sau modul utilizarii lor isi spun cuvantul. Stiati ca pentru a beneficia din plin de perioada maxima de viata a termopanelor dvs., sunt necesare si anumite reglaje de mentenanta, realizate periodic? Praful, condensul sau mizeria, de exemplu, sunt factori ce afecteaza in mod negativ functiile tamplariilor PVC cu geam termopan, prin urmare verificarea si reglarea lor periodica se impune. 

Proke Service Cluj va pune la dispozitie servicii complete de reparatii termopane – de la reglaje si intretineri periodice, pana la rezolvarea unor probleme de functionare aparent fara solutie. Suntem alaturi de dvs. cu cele mai eficiente solutii! Prin serviciile noastre de reparatii termopane, le oferim ferestrelor sau usilor dvs. cele mai bune sanse pentru o viata optima, fiabila si perfect functionala – pentru cat mai mult timp! 

Reparatii usi garaj

Proka Service Cluj ofera servicii profesionale de intretinere si reparatii usi garaj, indiferent de tipul acestora: usi batante, usi sectionale, usi de garaj industriale sau tip rulou. Siguranta clientilor nostri, securitatea garajului si a cladirii, precum si reducerea riscurilor de accidentari fac parte din misiunea asumata a echipei noastre de specialisti. 

Suntem pregatiti sa intervenim in mod eficient pentru a depista si diagnostica problemele survenite, iar ulterior pentru a implementa toate masurile specifice unei reparatii usi garaj de succes. 

In ce constau operatiunile de reparatii usi garaj desfasurate de Proka Service Cluj? Iata: 

 • Reglaje si mentenanta
 • Deblocari
 • Service / Reparatii usi garaj
 • Lucrari de intretinere pentru panouri sau arcuri
 • Inlocuirea pieselor etc. 

Prin intermediul serviciilor noastre de reparatii usi garaj, va puteti asigura de o functionare optima, pe termen lung, a usii de garaj. 

Reparatii jaluzele

Va punem la dispozitie servicii complete de reconditionari sau reparatii jaluzele verticale sau orizontale, rulouri textile sau plisse, draperii romane, storuri sau rolete exterioare

Proka Service Cluj are la baza o echipa de specialisti, cu o experienta vasta in domeniul sistemelor de umbrire si protectie solara. Suplimentar produselor specifice tehnicii de umbrire, asadar, serviciile de reparatii jaluzele au venit firesc. Dispunem de propria noastra echipa pentru montajul acestora, asadar cunoastem indeaproape functionarea si mecanismele care stau la baza unor jaluzele performante. 

Serviciile noastre de reparatii jaluzele presupun urmatoarele tipuri de interventii: 

 • Inlocuirea unor componente care s-au defectat, cum ar fi sinele de glisare, lantul distantier, lamele textile, umerasele de prindere, elementele de fixare, snururile de actionare etc.;
 • Completarea sau inlocuirea greutatilor din partea inferioara;
 • Deblocarea rulourilor exterioare si repararea sistemului de rulare;
 • Inlocuirea materialelor sau schimbarea mecanismelor etc. 

Cu ajutorul serviciilor Proka Service Cluj de reparatii jaluzele, sistemele dvs. de protectie solara isi recapata functia, precum si aspectul elegant. 

Reparatii parasolare

Bucurati-va mai mult de protectia solara asigurata de pergola, copertina sau parasolarul dvs., cu ajutorul echipei Proka Service Cluj! Le oferim clientilor nostri servicii complete de reparatii parasolare, copertine si pergole, conform celor mai inalte standarde de calitate. 

Sistemele de umbrire si protectie solara destinate spatiilor exterioare, cum sunt parasolarele, copertinele sau pergolele, sunt extrem de eficiente si apreciate, in general. Acestea pot insa suferi diverse defectiuni. Echipa Proka Service Cluj este pregatita sa intervina rapid si cu maxima eficienta. 

Operatiunile noastre de reparatii parasolare, copertine si pergole pot sa includa urmatoarele:

 • Inlocuirea mecanismelor
 • Inlocuirea componentelor defecte 
 • Actiuni asupra bratelor, barelor, casetelor, materialelor, suportilor etc. 

Apelati cu incredere la serviciile noastre de reparatii parasolare si alte sisteme de umbrire si protectie solara pentru exterior! Suntem pregatiti sa rezolvam orice probleme de la nivelul acestor sisteme, iar dvs. va veti putea bucura din nou de confortul mult dorit. 

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati!