+40 744 293 927 / +40 745 606 459 office@proka.ro

Despre Proka Service

Sisteme de protectie solara si tamplarie PVC Cluj

Va punem la dispozitie produse si servicii de tamplarie PVC Cluj de cea mai inalta calitate precum si sisteme de protectie solara! Avem echipa proprie de montaj, iar de-a lungul anilor am avut mereu grija sa fim in pas cu tendintele. Astfel, introducem constant produse noi, colaboram cu mari fabrici din Romania si din Ungaria, iar clientii nostri se bucura de o mare varietate de modele si culori. 

Sisteme de protectie solara

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Proka Service va ofera o gama larga de sisteme de protectie solara, atat pentru interior, cat si pentru exterior, produse precum: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, draperii romane, rolete de panza, plisse, rulouri exterioare din aluminiu sau PVC, storuri sau copertine retractabile. 

Plasele de insecte cu balamale, tip rulou sau cele pentru usi cu actionare laterala, intregesc portofoliul nostru de produse.

Tamplarie PVC Cluj

Desfasurand activitate si in domeniul de tamplarie PVC Cluj, comercializam produse apartinand unor marci de renume, consacrate pe piata de specialitate, cum ar fi profilele de tamplarie Rehau, Salamander sau Veka, feronerie GU sau Maco, si nu in ultimul rand sticla Saint-Gobain. 

Venim in intampinarea nevoilor si expectantelor dumneavoastra, asigurand proiectarea computerizata, executia la comanda a ferestrelor sau usilor dvs., precum si montarea acestora.

Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de usi de garaj rezidentiale si industriale, cu actionare manuala sau automata, combinand astfel confortul, estetica si nu in ultimul rand siguranta in ceea ce priveste accesul dvs. in garaj. Automatizarile pentru porti batante, culisante sau autoportante va vor facilitate accesul in incinta! 

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unor produse si servicii de calitate superioara in domeniul sistemelor de protectie solara, precum si a celui de tamplarie PVC Cluj, Proka Service este partenerul dvs. de incredere! 

Daca aveti nevoie de mai multe informatii, va rugam sa ne contactati